Dynamiz

Vi gör det enkelt att må bra!

Dynamiz ger er personal nödvändiga redskap för att må så bra som möjligt. Detta gör vi genom stresshanteringskurser och massagebehandlingar på arbetsplatsen.
Vårt intresse är er personals hälsa. Vi tror att en välmående personal ger mer kraft till företaget eller organisationen.

Låt oss hjälpa er att hjälpa er personal!

.full-width-61001f4c2e6a8 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; background-color:#ededee; } #background-layer--61001f4c2e6a8 { background-image:url(http://www.dynamiz.se/wp-content/uploads/dynamiz-om-oss-021.jpg); background-position:right top; background-repeat:no-repeat; background-attachment: fixed;; } .full-width-61001f4c2e6a8 .mk-fancy-title.pattern-style span, .full-width-61001f4c2e6a8 .mk-blog-view-all { background-color: #ededee !important; }

Så här tänker vi

Hans Seyle är forskaren som namngav stress och behandlade fenomenet som en abstraktion av levande organismers förslitningshastighet – The rate of wear and tear. Detta förklaras som den hastighet med vilken kroppens vävnader slits ut när den utsätts för någon form av yttre eller inre påfrestningar. Förslitningshastigheten varierar beroende på vilken påfrestning personen utsätts för och den är alltid existerande.

Därför använder vi på Dynamiz inte begreppet positiv eller negativ stress – för oss finns bara stress.
Stress är ett tillstånd eller ett symtom som vi människor behöver lära oss att kontrollera. Om vi hanterar en stressfylld situation på ett för hälsan hållbart sätt reduceras de kroppsliga och mentala slitage som alltid föreligger vid stress.

Dagens samhälle är ett stillasittande samhälle. Även om vi människor är aktiva på vår fritid innebär våra arbeten att vi sitter mer stilla än någonsin.

Denna mängd “icke aktivitet” kan skapa förslitningsskador i kroppen. Exempel på förslitningsskador är till exempel stela axlar och nackar, ryggproblem såsom värk i ländryggen, upprepade problem med ischiassmärtor (smärta som kan stråla ner i benen eller upp i ryggen), diskbråck och ryggskott.
Massage kan både lösa upp spänningar i kroppen och förebygga att ett stillasittande arbete får negativa effekter.

Dynamiz ser på hälsa ur ett helhetsperspektiv och har därför valt att arbeta med både mental och fysisk behandling. Vi anser att kurser i stresshantering och massage är en bra kombination för att skapa en bättre – eller för att bibehålla en god hälsa.

.full-width-61001f4c30f5e { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:10px; } #background-layer--61001f4c30f5e { background-position:center top; background-repeat:repeat; background-attachment: fixed;; }

Tina Kristoffersen

VD Dynamiz Sweden
Fil. kand. Folkhälsovetenskap
Dipl. Massageterapeut
Cert.Massör

Tina Kristofferson är folkhälsovetare, stressterapeut och massageterapeut.

Tinas yrkesverksamma bana började inom showbizz som yrkesutbildad dansare och musikalartist. Tina har egen erfarenhet av att träna hårt och därigenom uppkom hennes intresse för kroppens anatomi.

Tinas första företag startades 2004 och hon har sedan dessa arbetat som företagsmassör, drivit gym och arbetat som träningsinstruktör i bland annat funktionell träning och dans.

När ni träffar Tina möter ni en engagerad person som är genuint intresserad av att hjälpa er och er personal till bästa hälsa. Hon vet att en välmående personal ger välmående och produktiva företag.

Tina Kristoffersson - Dynamiz

.full-width-61001f4c31373 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:10px; } #background-layer--61001f4c31373 { background-position:center top; background-repeat:repeat; background-attachment: fixed;; }

Kontakta oss gärna via vårt kontaktformulär

På vardagar återkommer vi till er inom 24 h, övrig tid kontaktar vi er så fort vi får möjlighet.

Namn:

Epost:

Telefonnummer:
Meddelande:

.full-width-61001f4c31622 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; } #background-layer--61001f4c31622 { background-image:url(http://www.dynamiz.se/wp-content/themes/jupiter/images/pattern/13.png); background-position:center top; background-repeat:repeat; position: fixed;; }
Kontakta oss

Skicka ett meddelande, så kontaktar vi er så fort vi får möjlighet.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search